Health Angels turer

Vi tilbyr to treningsturer i året.  Dette gjør vi for å gi deg muligheten til å trene, restituere og ta et velfortjent avbrekk fra hverdagen. Av erfaring, kan vi garantere at du kommer hjem med gode minner, og en kropp og sjel fylt med energi. Vi håper å se deg der! 

Les mer om turene ved å trykke på knappene under.

Ukens treningstips/Info.

 

Du blir aldri for gammel til å trene. Sterke eldre – ja, de klarer seg selv lengre og får bedre liv. Hvert år forsvinner ca. 1 % av muskelmassen hvis vi ikke kompenserer med styrketrening. Dette får igjen store konsekvenser jo eldre vi blir. Med mindre muskelstyrke kan dagligdagse gjøremål som å gå i trapper, løfte bæreposer , leke med barnebarna eller å komme seg opp av sengen, bli et stort problem. I tillegg svekkes balanseevnen. Dropp derfor ikke treningen, la den få første prioritet i livet ditt. 

Tidligere innlegg: 

Ta på deg treningstøyet en stund før du skal trene, og gjør det til en hellig regel at du ikke tar det av igjen før du har trent. Med tøyet på får du en konstant påminnelse om å trene og nederlagsfølelsen hvis du må ta det av uten svetting, kan motivere deg til å gjennomføre.