Karin

Instruktør

Året 1993, tok Karin sitt første steg inn i treningsalens verden, og der har hun trent og gledet mange med sitt engasjement. Det startet med aerobics. Deretter utdannet hun seg til Skanetix instruktør som igjen ledet henne til Yoga og Foundation Training. Karin er opptatt av forskjellige bevegelsesutrykk. I timene hennes er det alltid variasjon mellom myke og sterke øvelser.

Karins YOGA (Hatha Yoga)

Mandager, kl. 19:00 – 20:15                                                                                         

Yoga er en personlig reise som garantert vil gi deg “noe”. Kom og opplev hva yoga kan gjøre for deg.  Timene starter liggende. Vi  beveger oss sakte men sikkert opp fra liggende til stående hvor vi utforsker klassiske yogastillinger som til slutt  tar oss med ned til sittende og liggende stillinger. Timen avsluttes med 5 min. avspenning. 

Karins Foundation time

Onsdager, kl. 09:00 – 10:15                                                                                    

Karins Foundation time består av en oppvarming med små og store bevegelser hvor vi finner frem danseren i oss! Styrkedelen vil i hovedsak være øvelser fra Foundation Training. Siste del av timen er øvelser og stillinger inspirert fra yoga og pilates. Timen avsluttes med 5 min. avspenning. 

Hva er  Foundation Training? ♂♀
(menn som kvinner er hjertelig velkommen!)

Da dr. Eric Goodman som 26 åring ble anbefalt ryggoperasjon grunnet voldsomme smerter i ryggen, bestemte han seg for å lære om kroppens anatomi og fysiologi. Det resulterte i et sett øvelser som gjorde ham smertefri og operasjonen ble det aldri noe av!

Disse øvelsene er grunnmuren i Foundation Training. Ikke bare hjalp de Dr Goodman men tusenvis av andre. Fra atleter i verdensklassen innen surfing, volleyball, sykling, tennis mm til mannen og kvinnen i gata. Skuespilleren Chris Hemsworth forteller han ble rådet av en stuntmann på settet av filmen “Thor”  til å prøve Foundation Training for å styrke ryggen. Det hjalp ham så mye at øvelsene er fortsatt en del av hans treningsregime.

Foundation Training kan så absolutt være noe for deg! Om det er å øke prestasjonsnivået innenfor din sportsgren eller om du rett og slett føler for å gjøre noe med kroppsholdningen din.
Hemmeligheten med øvelsene er at de er enkle og effektive. Ingen behov for ekstra utstyr og det er ingen kompliserte strekkøvelser.

Foundation Training (FT) er et sett med øvelser ment til å endre skadelige bevegelsesmønstre. FT øvelsene styrker baksiden av kroppen som hos veldig mange ikke er sterk siden vi f.eks sitter for mye og for lenge av gangen. Pusten er her også viktig fordi den hjelper deg til å “løfte” opp ryggsøylen, skape rom mellom ryggvirvlene. Bli kjent med disse enkle og effektive øvelsene som du kan ta med deg inn i hverdagen.
http://www.foundationtraing.com.  
♂♀

Close Menu