June

Instruktør

June har jobbet som treningsveileder, Personlig Trener og gruppeinstruktør siden 2009. Før det var hun idrettsbefal i Sjøforsvaret. Hun har vært på landslaget i stuping og har 10 norgesmesterskaptitler. I tillegg har hun vært stupetrener gjennom mange år. Hun har også vært på landslaget i marine-femkamp. Hun har bred erfaring innen styrketrening, kondisjon, kosthold og tøyning. June mener at styrke er det viktigste å opprettholde hele livet, både for helse og livsglede.

Junes Styrke/Balanse
torsdager kl. 09:0 – 10:00 (Ny tid)

Trenger du styrke, balanse og bevegelighet? Har du vond rygg, skuldre, nakke eller knær? Da er dette timen for DEG! Timen passer for alle i alle aldre og tilpasses utifra det nivået DU er på. 

Junes Styrketrening MENN 60+   

tirsdager  kl. 11:15 – 12:15 (Ny tid)
torsdager kl. 10:15 – 11:15 (Ny tid)

Dette er en time for alle menn, uansett hvilken form du er i eller hvor mye du har trent tidligere. Timen er lagt opp på en slik måte at det er DU selv som velger belastning/vekter og i hvilket tempo DU ønsker å gjøre øvelsene. Vi tar også pauser underveis. Målet med denne timen er at du skal kjenne en positiv utvikling av din styrke og helse utover i sesongen!

Junes HIGH ENERGY STYRKE
torsdager kl. 20:00 – 21:00

På denne timen trener vi de største muskelgruppene. Først lett oppvarming, deretter styrketrening før vi avslutter med en lett uttøyning.
Denne styrketimen, kombinert med Jannes kondistime på tirsdager, gir maks treningsutbytte og er populære for begge kjønn. ♂♀ 

Close Menu