ANE

Instruktør

Ane, vår nye instruktør, har nettopp flyttet til Bygdøy med sin mann og sine to små barn. Hun har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2007. Hun har lang erfaring i å trene både nybegynnere og godt trente, fra ungdom til seniorer.

Styrketrening, BodyPump, spinning, aerobic, løping, trening før-, under og etter graviditeten er konsepter hvor  Ane er sertifisert. Ellers er Ane utdannet lektor i idrett og kroppsøving og som Personlig trener.

Anes  Power HIIT (en time for aldersgruppen  +/- 30 – 50år)
Tirsdager kl. 18:30 – 19:30

“Power HIIT” er en styrkebasert høyintensitetstime for hele kroppen hvor du trener både styrke og utholdenhet. På denne timen jobbes det i form av intervaller hvor du selv styrer intensiteten med hjelp av vekter og repetisjoner. Økten er lagt opp slik at du vil kunne gjøre alternativene eller justeringer som passer for deg underveis. På denne timen får du virkelig utfordret både din styrke og din kondisjon. Her har du uten tvil mulighet til å ta ut ditt fulle potensiale. 

Anes Power HIIT & Core (en time for aldersgruppen  +/- 30 – 50år)

Torsdager kl. 18:00-19:00

Som «Power HIIT»- timen på tirsdager er dette også en styrkebasert intervalltime for hele kroppen, men har enda mer vekt på kjernemuskulatur; mage og rygg. Målet er å styrke kroppen samtidig som at vi skal ha det gøy sammen ☺ 

Close Menu